RESUM DE LA JORNADA FINAL DEL PROJECTE BOHEALTH

El passat 24 de maig 2016 va tenir lloc la jornada final del projecte BOHEALTH "Innovació per a la millora ambiental en centres sanitaris".

L'esdeveniment va tenir lloc al Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. L’acte organitzat amb la col·laboració del CLUB EMAS va comptar amb la participació de la Universitat de Santiago de Compostela (USC), La Corporació Parc Taulí, l’Hospital Germans Trias i Pujol, el Centre Tecnològic CARTIF i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte es van presentar les següents iniciatives:

  • Projecte EU HCWM orientat a la formació innovadora per la gestió de residus sanitaris
  • Projecte SMART HOSPITAL que té com objectiu l’aplicació de millors pràctiques per reduir la petjada climàtica dels centres sanitaris
  • Projecte RESSEPE que consisteix en aplicar tecnologies innovadores per la modernització d’edificis
  • Projecte OPERE que té com objectiu la implantació de sistemes de gestió eficient en xarxes energètiques en complexes de gran consum
  • Projecte de minimització de les dietes no consumides a l’hospital

 

El Projecte BOHEALTH i un dels seus principals resultats, l’eina BOHEALTH, foren presentades durant l’acte. També es presentà l’aplicació d’aquesta en els dos casos d’estudi: Hospital de Llevant i l’Hospital del Vendrell.

 

Les presentacions es troben disponible en els següents vincles:

 

L’acte fou clausurat per la Sra. Georgina Conesa del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, Xarxa Sanitaria i Social Santa Tecla, SIMPPLE i LEITAT agraeixen a tots els participants la seva assistència .

 

A continuació s’adjunten algunes de les fotos de l’esdeveniment.

                                 

Socis

Login