La Comissió Europea visita el projecte BOHEALTH

El passat 12 d’abril de 2016, el projecte BOHEALTH va rebre la visita dels membres del Programa LIFE de la Comissió Europea. A la reunió hi va assistir també la monitora del programa LIFE+ i tots els membres del Consorci.

 

A la primera part de la reunió, SIMPPLE com a coordinador tècnic del projecte va fer una presentació general del projecte. A continuació LEITAT va presentar les accions del projecte: “Definició dels indicadors clau” i “Revisió de les millors tecnologies i millors pràctiques”.

 

Seguidament es va presentar per part dels beneficiaris les accions de implementació, “Definició de la metodologia per la creació de l’eina”, “Creació de l’eina”, “Implementació de l’eina als centres sanitaris: Hospital de Llevant y Hospital del Vendrell” i “Definició i implementació del Pla d’Acció en dos centres sanitaris”.

 

La jornada va finalitzar amb la presentació de les accions de difusió i comunicació realitzades en el marc del projecte. El Consorci del projecte va destacar la organització de l’esdeveniment final del projecte que tindrà lloc el proper 24 de maig al Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (c. Consell de Cent, 365, Barcelona). La jornada tindrà com objectiu donar a conèixer iniciatives per la millora ambiental en centres sanitaris. Per més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

  Inscripció a la jornada  

Socis

Login